Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen.
Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bibliotheek Houten

Voorleespret in de Bibliotheek

28 januari 2023 om 13:00 Activiteiten

HOUTEN Voorleespret is er ook weer in het nieuwe jaar. Vrijdag 10 februari om 11.00 uur is het in de Bibliotheek Houten-Centrum, op dinsdag 14 februari om 11.00 uur in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Een gezellig moment samen bezig zijn voor volwassene en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. Een goede gelegenheid om andere (groot)ouders/verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Het thema deze keer is toveren. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Anton kan toveren’. De kinderen worden gestimuleerd om actief mee te doen. Na het voorlezen volgt er altijd een spelletje of een liedje in het thema. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. 

Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke tweede vrijdag van de maand van 11.00 tot 11.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en elke tweede of derde dinsdag van de maand in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

advertentie
advertentie