Afbeelding
Events2movE

Biergarten, pleinfeest in het Oude Dorp van Houten

15 augustus 2022 om 11:19 Activiteiten

HOUTEN Het Oude Dorp van Houten maakt zich op voor het Pleinfeest editie Biergarten. Zaterdag 20 augustus vanaf 14.00 zijn de hoofdingrediënten op het Plein: bier & bratwurst, naast de muziek van regionale blaaskapellen en Houtense (tafel)bediening. Om 23.00 uur sluiten de laatste muzikanten het feest af. Ideaal als afsluiting van jouw vakantie en weer even bij te praten met oude bekenden onder het genot van een koud biertje. En als je niet van bier houdt, dan is er uiteraard ook wijn en fris. 

Na twee jaar kan het weer, een Pleinfeest op het Oude Dorp. Na het succes van Oktoberfest Oude Dorp in 2019, is de Winkeliersvereniging dit jaar terug met de zomerse variant, Biergarten! Diverse blaaskapellen uit de regio staan op het podium om er met jou een feest van te maken!

Blaaskapellen, dweilorkesten en live muziek staan op het programma. Via de website https://bierfestoudedorp.eventbrite.nl kan er een toegangsbewijs gekocht worden of je kunt de qr-code van de poster scannen. Kaarten zijn zaterdag ook nog aan de deur te verkrijgen, maar vol=vol. Zonder kaarten is er geen toegang tot het evenemententerrein. Kom je met een groep dan zijn er een beperkt aantal biertafels beschikbaar voor 8 personen incl. bediening (€ 200). Voor de reservering hiervan kan er een mail worden gestuurd naar info@events2move.nl. Er zijn er nog enkele beschikbaar.

De toegang is voor 18 jaar en ouder.

advertentie
advertentie