Afbeelding
MARJOLEIN THIJSE
advertorial

Chiropractie Houten effectief bij nekpijn

14 oktober 2020 om 12:53 -

HOUTEN Nekpijn is vaak een complexe klacht en kan verschillende oorzaken hebben. De chiropractor kijkt dan ook niet alleen naar de nek, maar ook naar de omliggende gebieden om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Chiropractie is wetenschappelijk bewezen effectief bij nekpijn.

Symptomen van nekpijn Door de complexiteit van de nek kunnen problemen in de nek ook klachten geven in andere gebieden. Hoofdpijn is hier een voorbeeld van. De nekspieren die bijvoorbeeld aan de basis van de schedel hechten kunnen uitstraling geven naar het achterhoofd en naar de zijkant van het hoofd als deze gespannen zijn. Ook kunnen gewrichten van de nek als ze minder bewegen uitstralingen geven naar het hoofd. Verder kan de oorzaak van tintelingen in de handen of armen zich in de nek bevinden. Aandoeningen die gerelateerd zijn aan de nek , zonder dat u direct pijn in dit gebied ervaart, zijn:

Whiplash

Duizeligheid

Hoofdpijn

Kaakproblemen

Artrose

Tintelingen in de armen of benen

Houding

Een slechte sta- of zithouding is vaak de oorzaak van nekpijn. Mensen brengen tijdens het werken achter de computer vaak hun hoofd dichterbij het beeldscherm in plaats van dat zij het beeldscherm dichter bij hun hoofd brengen. In deze houding komt er veel druk te staan op de nekwervels en ontstaat er een disbalans tussen de sterkte van de spieren aan de voor- en achterzijde van de nek en van de boven rug.

NEKPIJN EN CHIROPRACTIE Bij Chiropractie Houten gebruiken we verschillende technieken en behandelmethoden om uw nek en de omliggende structuren te behandelen. Dit kunnen manipulaties, mobilisaties, houdingsadviezen of spiertechnieken zijn. Dit is voor ieder persoon maatwerk, omdat per persoon de oorzaak ergens anders vandaan komt.

Benieuwd of chiropractie iets voor u kan betekenen? Maak dan gebruik van de GRATIS NEK- EN RUG CHECK.

Tot en met 30 november 2020 kunt u een gratis en geheel vrijblijvende nek- en rug check bij een van onze chiropractoren aanvragen. Hierbij wordt uitgelegd wat chiropractie precies is, worden er diverse testen uitgevoerd en is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw klacht.

AANMELDEN? Dat kan alleen via de email: info@chiropractiehouten.nl. Graag uw naam en telefoonnummer vermelden.

Chiropractie Houten
Het Kant 43
3995 DZ HOUTEN

Info@chiropractiehouten.nl

www.chiropractiehouten.nl

advertentie
advertentie