Afbeelding

Happy Italy Nieuwegein trakteert: 2e pizza gratis

7 december 2023 om 12:45 Zakelijk

NIEUWEGEIN Deze zomer heeft Happy Italy feestelijk de deuren geopend van een nieuw familierestaurant in het Foodcourt in Nieuwegein. Een gezellige plek waar je terecht kunt voor grote pizza’s en verse pasta’s tegen een hele betaalbare prijs. In de decembermaand pakt Happy Italy nu opnieuw groots uit met een hele smakelijke actie: 2e pizza gratis. 

TWEEDE PIZZA GRATIS

Wat is er lekkerder dan één pizza? Twee pizza’s natuurlijk! Daarom trakteert Happy Italy in Nieuwegein in de periode van 5 t/m 21 december iedere dinsdag, woensdag en donderdag op een tweede pizza gratis voor alle gasten die komen eten in het restaurant. Met ruim 30 pizza’s op de menukaart valt er daarbij genoeg te kiezen. Van een klassieke Margherita tot een luxe Pizza Carpaccio of een sweet pizza met Nutella of Salted Caramel. Goed om te weten; met een doorsnede van 30 centimeter zijn de pizza’s van Happy Italy ook nog eens lekker groot.

TIJDELIJKE SPECIALS


Dat is niet de enige goede reden om naar Happy Italy in Nieuwegein te rijden. Buiten de kaart om zijn er in de decembermaand namelijk veel lekkere specials. Zo genieten truffelliefhebbers van een romige Risotto Tartufo of de nieuwe Pizza Tartufo met truffelroomsaus en is er voor echte zoetekauwen tijdelijk een warme mini Appel Pie Pizza verkrijgbaar als dessert. Ook de Nacho Pizza is tijdelijk toegevoegd aan het assortiment, rijkelijk belegd met Mexicaanse tomatensaus, guacamole, cheddarsaus, zure room en knapperige tortillachips.AFHALEN OF THUISBEZORGEN


Voor degene die liever thuis genieten van pizza of pasta, behoort ook afhalen tot de mogelijkheden bij Happy Italy Nieuwegein. Dankzij de centrale ligging aan de A27, is het restaurant goed bereikbaar en dé plek om langs te rijden op weg naar huis. Met de take aways deals profiteer je daarbij van scherpe aanbiedingen. Zo bestel je al een pizza of pasta vanaf €6,95. En ben je al thuis en heb je geen zin om te koken? Sinds kort is het ook mogelijk om jouw favoriete gerechten van Happy Italy thuis te laten bezorgen met de Delivery service.  

HAPPY HOLIDAYS


Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs, maakt Happy Italy uit eten gaan beschikbaar voor een breed publiek. Extra prettig tijdens de toch al dure decembermaand.  Voor gezinnen met jonge kinderen is Happy Italy ideaal vanwege het leuke kindermenu en de speelmogelijkheden in het restaurant. En kom je langs met een grote groep, zoals de hele familie of je collega’s, ook dat is geen probleem.


Wil jij ook getrakteerd worden op een tweede gratis pizza? Kom dan gezellig langs bij Happy Italy in Nieuwegein. De actie geldt op dinsdag, woensdag en donderdag bij bestelling van een pizza in het restaurant en kan niet worden gecombineerd met andere acties. 

Happy Italy Nieuwegein is dinsdag t/m vrijdag geopend van 16:00 – 22:00 uur en zaterdag en zondag van 12:00 – 22:00 uur. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op happyitaly.nl/locaties/nieuwegein

Deze informatie wordt je aangeboden door Happy Italy in Nieuwegein 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie