Van der Valk Houten zet robots in

18 nov, 11:50 achter de schermen Zakelijk
Claudia Verbree
De robots bij Van der Valk
De robots bij Van der Valk

HOUTEN Houten is de standplaats van veel bedrijven om trots op te zijn. Van klein tot groot, innovatief en duurzaam. In deze serie artikelen nemen we je mee langs vooruitstrevende bedrijven gevestigd in Houten, zoals Van der Valk Houten. De 60 meter hoge toren is een eye-catcher vanaf de A27 en werkt sinds kort met innovatieve robots om het werk in de bediening te verlichten. 

De komende twee jaar wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van Van der Valk Houten. Aan de zijkant van het pand wordt 15 meter aangebouwd in de breedte en 60 meter in de hoogte. In deze ‘uitbouw’ komen maar liefst 40 extra kamers, een kelder voor opslag, een parkeerdek, welness en zwembad op de 14e etage, een complete fitnessruimte op de 15e verdieping en een skybar op de bovenste verdieping. Een exclusieve plek om je feestje te organiseren. ,,Met goed weer kun je de Domtoren zien”, vertelt Rob van der Valk, directeur van het hotel in Houten.

De uitbreiding is nodig om nieuwe klanten te trekken, zoals gezinnen die een weekendje weg willen. ,,De plannen om uit te breiden bestaan al langer”, licht Rob toe. ,,Het overgrote deel van onze klan..