Henriëtta Hofman van NEI praktijk ZON is luisterkindwerker en levenscoach
Henriëtta Hofman van NEI praktijk ZON is luisterkindwerker en levenscoach NEI Praktijk Zon

Van klacht naar kracht

14 september 2021 om 17:00 Zakelijk

TULL EN ’T WAAL Dinsdag 14 september is de opleiding voor Luisterkindwerker gestart in Tull en ‘t Waal. In deze opleiding leer je (op afstand) afstemmen op kinderen, jongeren en volwassenen. Dit communiceren met het onderbewuste kan iedereen leren. 

De opleiding wordt gegeven door Henriëtta Hofman van NEI praktijk ZON. Ze is zelf ervaren Luisterkindwerker en levenscoach. Iedereen die lichamelijke of emotionele klachten ervaart en op een natuurlijke manier geholpen wil worden, kan bij Henriëtta terecht.

EFFECTIEVE THERAPIE NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vlotte manier definitief op te lossen. Klachten zoals rugklachten, maagklachten, eczeem, vermoeidheid, angst of onzekerheid kun je verhelpen met NEI Therapie. 

Kinderen met ADHD, autisme, huilbaby’s of hooggevoelige kinderen hebben veel baat bij deze therapie. NEI is een door zorgverzekeraars erkende therapie.

,,Samen onderzoeken we de oorzaak van je klachten en herstel je de disbalans. Je hebt bewuste en onbewuste patronen. Deze maken we inzichtelijk. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen.” Lange praatsessies of herbeleving van trauma’s zijn daarbij niet nodig. 

MOOIE INZICHTEN ,De oplossing zit in ieder mens zelf”, vertelt Henriëtta. NEI Coaching werkt heel effectief en heeft snel resultaat. In een aantal sessies boek je resultaat. Een Luisterkind afstemming daarentegen geeft eenmalig al hele mooie inzichten. 

Sinds 2015 heeft Henriëtta haar eigen praktijk in Oost, West en Middelbeers (gemeente Oirschot). Naast NEI therapie doet ze afstemmingen volgens de Luisterkind®Methode, geeft ze Reiki, doet aan familie- en organisatieopstellingen en geeft Intuïtieve massages. Sommige behandelingen kunnen op afstand. 

Reiki is een eenvoudige en effectieve behandelingsmethode. Met handoplegging op het lichaam van een mens (of dier) wordt de pijn verzacht. Een familieopstelling helpt om inzicht te krijgen in de plek die we in onze familie innemen. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in het familiesysteem. 

De opleidingen voor Luisterkindwerker worden gegeven door heel Nederland. Tull en ’t Waal is één van de vier leslocaties waar Henriëtta de opleiding geeft. 

LUISTERKINDWERKER De opleiding voor Luitsterkindwerker staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Tussen de opleidingsdagen door heb je een aantal weken de tijd om zelf te oefenen, te studeren en te klankborden met je trainer. De studiebelasting is gemiddeld 6 tot 10 uur per week. Studiemateriaal en lunch is inbegrepen bij het lesgeld van €1.525,-.

AANMELDEN Wil je meer informatie over Henriëtta en haar praktijk? Kijk eens op neipraktijkzon.nl. Wil je meer weten over de opleiding Luisterkindwerker? Mail of bel met Henriëtta 06 - 5166 2660 | info@neipraktijkzon.nl. 

advertentie
advertentie