Arval Beste leasemaatschappij 2020

7 juli 2020 om 18:01 Zakelijk

HOUTEN Arval BNP Paribas Group staat voor de 14e keer op een eerste plaats in de benchmark beste leasemaatschappijen 2020 van Ilisia,,Dit doet ons goed. Juist in deze tijd willen we een echte rots in de branding zijn voor onze klanten en keihard werken om te helpen waar we kunnen. We kijken samen slim naar de kosten en ontwikkelen nieuwe creatieve oplossingen. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we onder alle omstandigheden relevant blijven voor onze klanten. Dat zorgt ervoor dat we al jaren de beste zijn, niet alleen nu, maar ook tijdens de vorige crisis. We doen er werkelijk alles aan om onze klanten door deze bijzondere periode heen te helpen.”, aldus Onno Bierhoff, General Manager van BNP Paribas Arval Nederland.

En dat wordt beloond. In het onderzoek, onderdeel van het Ilisia Research Zakelijke Mobiliteitsmonitor scoort BNP Paribas Arval Nederland een 8.1 op zaken zoals het meedenken met klanten om problemen op te lossen en het afwikkelen van schades en andere vervelende zaken. Hiermee staat Arval voor de 14e keer op de eerste plaats in deze jaarlijkse verkiezing. 

Voor BNP Paribas Arval Nederland is het geen toeval dat er zo goed gescoord wordt. ,,Constant zoeken we naar het verbeteren van de dienstverlening. De wereld verandert, altijd, en steeds sneller. Hier moet je als organisatie klaar voor zijn. De huidige situatie bevestigt dat wij als BNP Paribas Arval snel kunnen schakelen, flexibel zijn en razendsnel kunnen ontwikkelen. En bij deze; ook Alphabet gefeliciteerd met de gedeelde eerste plaats!”, zegt Matthijs Wouters, Commercieel Directeur bij BNP Paribas Arval Nederland. 

BNP Paribas Arval Nederland en al haar medewerkers zijn enorm trots dat ze op deze manier gewaardeerd worden.

advertentie
advertentie