Werkzaamheden voor de nieuwe afslag op de Rondweg: Nieuw Wulven
Werkzaamheden voor de nieuwe afslag op de Rondweg: Nieuw Wulven TS

Afslag Nieuw Wulven

24 april 2020 om 07:15 Verkeer en vervoer

HOUTEN De Rondweg krijgt een nieuwe afslag naar Bos Nieuw Wulven. Vorig jaar is besloten dat in het bos een restaurant komt. Met de opbrengsten van de pacht van het restaurant wordt het bos onderhouden. 

Nieuw Wulven moet een alternatief worden voor de bossen bij Amelisweerd en Rijnauwen waar het vaak erg druk is, zeker bij mooi weer. Vandaar komt er ook een parkeerplaats, zodat ook mensen uit de regio het bos kunnen gaan bezoeken. 

In opdracht van de gemeente is aannemer Van Wijk met de werkzaamheden voor de nieuwe afslag begonnen. Ook realiseert de aannemer een nieuwe parkeerplaats voor 70 auto's en een toegangspad naar het toekomstige restaurant in het bos. 

De gemeente laat weten dat de werkzaamheden duren tot en met september 2020. Het fietspad blijft permanent toegankelijk. De aannemer probeert eventuele overlast tot een minimum te beperken. 

De bouw van het restaurant start nadat de afslag en het nieuwe parkeerterrein klaar zijn. De afslag en het parkeerterrein zijn toegankelijk voor bezoekers zodra het restaurant opent. Dat is naar verwachting in de loop van 2021. 

Werkzaamheden voor de nieuwe afslag op de Rondweg: Nieuw Wulven
advertentie
advertentie