RK kerk OLV ten Hemelopneming.
RK kerk OLV ten Hemelopneming. TS

Lezing Leo Fijen: Sporen naar de Toekomst

19 maart 2023 om 09:15 Religie

HOUTEN Programmamaker en schrijver Leo Fijen geeft op maandag 27 maart van 20.00 tot 22.00 uur een lezing over de opdracht van de lokale kerk om gastvrij en uitnodigend te zijn. ,,Aan de hand van tien punten geeft hij ons een idee over hoe we onze geloofsgemeenschap en parochie kunnen versterken. En daarbij is van belang: hoe horen we wat de ander beweegt, hoe delen we wat onszelf beweegt. Een ieder is van harte welkom.”
 
Leo Feijen presenteert elke zondag Het Geloofsgesprek op de KRO/NCRV, een spiritueel gesprek dat als context dient voor de aansluitende eucharistieviering. Naast dat hij presenteert, schreef Fijen de afgelopen jaren verschillende boeken, waaronder: een briefwisseling tussen Fijen en Anselm Grün. Samen hebben zij ook geschreven over de opdracht van de lokale kerk om gastvrij en uitnodigend te zijn.

De lezing begint stipt om 20.00 uur, om 22.00 uur wordt er afgerond.
Iedereen is vanaf 19.45 uur welkom voor koffie of thee, al naar gelang het aantal aanmeldingen in de dagkapel of de kerk van O.L.V. ten Hemelopneming, Loerikseweg 12, Houten. ,,Als het stormloopt, willen we de kerk vooraf verwarmen, daarom vragen we u vriendelijk zich van tevoren aan te melden via wegvangeloven@gmail.com.”

De toegang is gratis, een bijdrage in de kosten voor koffie, thee, verwarming is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie