Afbeelding
Shutterstock

Kies voor kwaliteit en efficiëntie met een Migatonic lasapparaat

Partnercontent

Wanneer je een doe-het-zelver bent bent en een geschikt en gebruiksvriendelijk Migatronic lasapparaat wil aanschaffen ben je bij Lastechniek Rijnmond aan het juiste adres. Zij verkopen een breed assortiment aan innovatieve lasapparatuur van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het aanbod biedt veel mogelijkheden voor de beginner of professionele lasser. Lees hieronder alles over de soorten, het vinden van een geschikt exemplaar en waar je zoal rekening mee moet houden bij deze aanschaf. 

Kies direct de juiste soort 

Er zijn verschillende types en soorten lasapparaten verkrijgbaar met elk hun eigen kenmerken en specialiteiten. Het is verstandig om goed na te gaan wat het vermogen is van het apparaat en voor wat voor soort klussen je hem wil gaan gebruiken. Iedere versie is namelijk weer geschikt voor een ander soort project. Let ook op wat het maximale vermogen is van het apparaat, dit wordt ook wel de inschakelduur genoemd. Je kunt een lasapparaat vanwege het risico op oververhitting namelijk vaak niet langer dan 10 minuten aan een gebruiken, daarna is het zaak dat je het apparaat even laat afkoelen voordat je weer verder gaat. 

Risico’s

Zelfbescherming tijdens het lassen is essentieel, wanneer je geen beschermende kleding en accessoires zoals een lashelm, lasschoenen, been beschermers, handschoenen en een veiligheidsbril gebruikt loop je namelijk risico op levensgevaarlijke situaties. Wees dus goed voorbereid, bescherm jezelf en laat je eerst voldoende informeren over de strategie door een ervaren lasser met kennis van zaken. Probeer de techniek onder de knie te krijgen met een toeziend oog voordat je zelfstandig aan de slag gaat want lassen is niet iets dat iedereen zomaar kan en bovendien niet zonder risico vanwege brandgevaar en de de giftige stoffen die vrijkomen. Het is dus ook belangrijk om te lassen in een veilige omgeving met een afzuiginstallatie, voor jezelf en voor de mensen om je heen! 

Lassen op een hoog niveau

Lastechniek Rijnmond is officieel Migatronic lasapparaat expert. Je bent bij hen zeker van hoge professionele kwaliteit voor een scherpe en eerlijke prijs. Migatronic is al een halve eeuw een van de grootste leveranciers ter wereld in lasapparaten. Ze staan bekend om hun gebruiksvriendelijke producten voor eenvoudiger succesvol lassen, een grote efficiëntie, effectieve energiebesparing en het continu verbeteren van het concurrentievermogen. Bovendien krijg je altijd 5 jaar fabrieksgarantie wanneer je het lasapparaat registreert. Mocht er dan iets mis zijn waardoor je apparaat moet worden gerepareerd, dan ontvang je een vervangend exemplaar. 

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod? Kom (vrijblijvend) langs in de showroom om het aanbod eens in het echt te bekijken en een helder beeld te vormen van de mogelijkheden, of neem een kijkje op de website.

advertentie