Frits Broer en Anneloes Roffel
Frits Broer en Anneloes Roffel Omroep Houten

‘Rondom Houten’, nieuwe talkshow van Omroep Houten

29 november 2022 om 15:54 Overig

HOUTEN Omroep Houten heeft een nieuwe talkshow gelanceerd, genaamd Rondom Houten. In deze online talkshow komen steeds verschillende thema’s aan bod, zoals sport, cultuur, zorg en welzijn, politiek en duurzaamheid.

Afgelopen week is de eerste uitzending opgenomen. De presentatoren Anneloes Roffel en Frits Broer spraken onder andere met de voorzitter van belangenvereniging Het Rond Hans van Well en Wethouder Rosa Molenaar over de leegstand op winkelcentrum Het Rond.

Met klimaatburgemeesters Heleen Groenenberg en Ernst van Zuijlen voerden zij een gesprek over de klimaatuitdagingen en met buurt-sportcoach van Sportpunt Houten Robin Bergmans spraken zij over gecombineerde leefstijl interventie. Tot slot een gesprek met schrijvers Albert van Dam en Mario van Montfoort over de Sinterklaasvoorstelling van Ridder en Prins. Ook Sinterklaas werd in de studio ontvangen.

Deze nieuwe talkshow wordt elke laatste zaterdag van de maand uitgezonden om 17:00 uur en is altijd terug te kijken via de website van Omroep Houten, www.omroephouten.nl

De talkshow is hier te bekijken:

https://www.omroephouten.nl/rondom-houten-nieuwe-talkshow-van-omroep-houten/

of https://www.youtube.com/watch?v=OU46p7WlCW4&ab_channel=omroephouten

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie