Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger TS

Gerard Alderliefste & Friends live in uw huiskamer

20 april 2021 om 13:15 Overig

HOUTEN Op zaterdag 24 april staat een concert van Gerard Alderliefste & Friends geprogrammeerd in de Theaterzaal van Aan de Slinger: ‘Une belle histoire’. Vanwege de lockdown mag dat niet met publiek erbij. Maar Gerard en zijn vrienden willen ontzettend graag hun mooie muziek laten horen. Het concert gaat daarom door in Aan de Slinger en is die avond online gratis via een livestream vanuit uw eigen huiskamer te volgen.


Gerard Alderliefste komt met een zevenkoppige band en vertelt zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Van Julien Clerc, Les Poppys, Edith Piaf, Stromae, Aznavour, Gérard Lenorman en vele anderen. Accordeon, viool en een flinke dosis joie de vivre.

Het concert en livestream op zaterdag 24 april start om 20.15 uur. De livestream is gratis, gedurende de livestream kan men een vrijwillige donatie achterlaten. De livestream wordt verzorgd door Vincent Beenhakker van Nachtuil Producties. Vanaf 23 april staat de link naar de livestream en de donatiemogelijkheid op www.aandeslinger.nl onder Nieuws. Klik & geniet!

Al eerder organiseerde Aan de Slinger livestreams. Onder andere van Pearl Jozefzoon & Friends en het muzikale cabaretduo Maartje & Kine. De livestreams worden enthousiast ontvangen door het thuispubliek.

KAARTVERKOOP PROGRAMMERING T/M JUNI 2021 De kaartverkoop voor de programmering t/m juni 2021 wordt gestart bij meer zekerheid dat het theater weer open mag. Hiervoor worden de persconferenties van het kabinet nauwlettend in de gaten gehouden. In de tussentijd wordt hard gewerkt aan nieuwe plannen en projecten, voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, gebouwonderhoud en de administratie rondom kaartverkoop en financiën als gevolg van elke verlenging van de lockdown.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie