De burgemeester aan de knoppen
De burgemeester aan de knoppen Omroep Houten

Burgemeester heropent studio Omroep Houten

26 september 2023 om 09:44 Opinie

HOUTEN Burgemeester Gilbert Isabella heeft afgelopen vrijdag de vernieuwde radiostudio van Omroep Houten heropend. De studio is geheel opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe apparatuur en biedt de radiomakers van Omroep Houten alle benodigde tools om hoogwaardige radioprogramma’s te produceren en uit te zenden. 

Burgemeester Gilbert Isabella was verheugd om Houten FM te feliciteren met deze belangrijke stap. Hij benadrukte het belang van lokale omroepen als Omroep Houten, die een cruciale rol spelen in het informeren en verbinden van de lokale gemeenschap en bij de controle van de lokale democratie. 

De nieuwe radiostudio biedt niet alleen een verbeterde werkomgeving voor de medewerkers van Houten FM, maar zorgt ook voor een verbeterde luisterervaring voor de lokale luisteraars. 

Met de opening van de nieuwe radiostudio zet Houten FM een belangrijke stap voorwaarts in het versterken van haar positie als de lokale omroep van Houten. Luister naar Houten FM via 107.3FM of via www.omroephouten.nl/radio (JvA/RR Omroep Houten) foto: René van den Brandt

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie