drs Koen Petersen
drs Koen Petersen Rotary club Houten

Lezing Rotaryclub over Amerikaanse verkiezingen

Opinie

HOUTEN Op 3 november vinden in Amerika de presidentsverkiezingen plaatst. Dat geeft een spannende strijd tussen Trump en Biden. Rotaryclub Houten organiseert op woensdag 21 oktober een lezing over dit onderwerp van 19:30 tot 22 uur in Restaurant De Roskam (Plein 21 Houten). Te gast is politicoloog en Amerikanist drs. Koen Petersen.

Petersen zal uitleg geven bij het Amerikaanse kiesstelsel en over het hoe en waarom van de campagnes. Wie wordt de nieuwe president van Amerika? Nog nooit zo spannend geweest. Na de inleiding is er gelegenheid vragen te stellen en in discussie te gaan. Het belooft een zeer interessante avond te worden met veel informatie en stof tot nadenken.

Koen Petersen analyseerde bij Pauw, EenVandaag, RTL Boulevard, BNR, radio 1, Elsevier Weekblad, HP/De Tijd en Volkskrant.

VIA FILMOPNAMES TE VOLGEN Door de coronamaatregelen kan Rotary geen toehoorders van buiten uitnodigen. Om die reden wordt de lezing op camera opgenomen door Omroep Houten en op 4 november geplaatst op de website van Omroep Houten en op www.rotary.nl/houten.

advertentie