Afbeelding
BDU Media

Breng als school je open dag of ander nieuws onder de aandacht via Houtens Nieuws

3 december 2021 om 09:50 Onderwijs

HOUTEN Voor kinderen in groep 8 van de basisscholen breekt een spannende tijd aan, op allerlei vlakken. Misschien wel het spannendste is de keuze voor de middelbare school. Die hebben traditioneel dan ook volop open dagen aan het begin van het nieuwe jaar om te helpen bij die keuze. Groot probleem momenteel is echter dat de scholen in grote onzekerheid verkeren hoe en of ze die open dagen kunnen organiseren. De oorzaak laat zich raden: de onduidelijkheid over de ontwikkeling van de coronapandemie en de daarmee samenhangende maatregelen.

BDU Media wil alle onderwijsinstellingen in de regio dan ook helpen op een zo flexibel mogelijke manier hun nieuws naar buiten te brengen over hoe de voorlichting aan basisschoolleerlingen uiteindelijk georganiseerd wordt. Dat doen we onder meer via een regionale onderwijsspecial die in week 2 verschijnt in Houtens Nieuws, Bunniks Nieuws, Wijks Nieuws, Nieuwsbode Zeist, De Kaap en de Biltsche Courant.

Een fysieke open dag? Alleen digitaal? Of een combinatie van beide? Wij denken graag met u mee en bieden flexibiliteit tot vlak voor de deadline. Tot het allerlaatste moment bent u vrij om de invulling van de uiting van uw school te wijzigen of anders in te vullen.

Voor alle informatie rond deze onderwijsspecial maar ook voor eventuele andere mogelijkheden om uw school voor het voetlicht te brengen in onze nieuwsmedia (o.a. branded content, video) kunt u contact opnemen met media-adviseur Melanie Wolters-Bogaards via m.wolters@bdu.nl of 06-13788897.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie