Jason Tuscano terug naar Houten

13 jun, 09:38 Nieuw in Houten Mensen
FOTO HTTC
Jason Tuscano in het rood met een van zijn teamgenoten
Jason Tuscano in het rood met een van zijn teamgenoten

HOUTEN Lang had Jason Tuscano niet in Houten gewoond. Toch was zo’n anderhalf jaar voldoende om, tijdens zijn tijdelijke verblijf in Gouda, zeker te weten dat hij absoluut terug wilde naar Houten. Hij zocht een ruim appartement op de bovenste verdieping met veel licht en een balkon. Inmiddels heeft hij dat appartement gevonden en voelt hij zich weer helemaal thuis in Houten.

Houten is voor Jason qua ligging fantastisch. Hij moet voor zijn werk veel reizen en Houten ligt daarbij centraal. Dat het openbaar vervoer goed is, helpt ook. Jason is ook blij met de brede fietspaden waarover hij regelmatig hardloopt. ,,De lucht is hier niet zo vervuild, dat is zeker met hardlopen heel fijn.” Maar een van de belangrijkste redenen om voor Houten te kiezen is toch wel HTTC, ofwel de Houtense TafelTennis Club.

TAFELTENNIS ,,Vroeger als kind speelde ik al tafeltennis”, vertelt Jason. ,,Ik ben gaan studeren in de Verenigde Staten en heb daar het tafeltennis weer opgepakt. Dat was voornamelijk recreatief, maar toen ik hier in Houten aanklopte, kon ik ook competitie gaan spelen. En dat vind ik geweldig.” ..