Laurens in Nicaragua, een van de weinige foto’s waar de rugzak te zien is. De foto is gemaakt door een onbekende local.
Laurens in Nicaragua, een van de weinige foto’s waar de rugzak te zien is. De foto is gemaakt door een onbekende local. Laurens Boers

Welke Houtense kocht de rugzak van Laurens?

6 april 2022 om 13:04 Mensen

HOUTEN/ERMELO Laurens Boers uit Ermelo bezocht 5 april tussen 12.00 en 13.00 uur kringloopwinkel ‘De zaak van Ermelo’ in Ermelo. Daarbij is zijn zwarte Northface Jester rugzak aangezien als een verkoop item en verkocht aan een Houtense mevrouw. Boers wil graag in contact komen met deze vrouw.

door Irene van Valen

Hij vertelde: ,,Ik deed mijn rugzak even af tijdens de zoektocht naar een parasol voor op mijn balkon en zocht daarbij hulp van een medewerker. De winkel is groot en de parasols stonden helemaal achterin. Vlak daarbij lagen tassen die zij verkopen. Mijn rugzak werd waarschijnlijk daardoor aangezien als een item om te kopen.” Nadat Boers ontdekte dat zijn tas weg was, keek hij rond of iemand die bij zich droeg om daarna bij de kassa te vragen of de rugzak gevonden was. Daar hoorde hij dat deze verkocht was aan een vrouw uit Houten.

AANDENKEN De tas was zo goed als leeg op een half pakje zakdoekjes, een pakje paracetamol en een pen na. Deze werden er bij de kassa uitgehaald. ,,Die heb ik terug, maar de rugzak is me dierbaarder. Het is een mooi aandenken aan een mooie tijd. Ik hoop het via jullie krant terug te vinden. Ik geloof niet dat kwade opzet in het spel is. De vrouw vond het vast een mooie tas en bij de kassa wordt vaker ter plekke een prijs verzonnen. Het gebeurt regelmatig dat mensen prijskaartjes verwijderen in de hoop een lagere prijs te betalen, daarom is er geen argwaan bij de kassa. Bij opzet zou iemand zonder betalen de deur uit lopen.”

DELEN Weet u meer van deze rugtas, gekocht op 5 april tussen 12.00 en 13.00 uur in kringloopwinkel ‘de zaak van Ermelo’, meldt dit dan bij de redactie via houtensnieuws@bdu.nl. Boers wil het aankoopbedrag en bezorgkosten terugbetalen om zijn dierbare rugzak terug te krijgen. Deelt u dit bericht voor hem?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie