Schoolspullen.
Schoolspullen. www.pixabay.com

Laat geen geld liggen voor je deelname aan sport en cultuur in Houten

24 september 2023 om 14:30 Maatschappelijk

HOUTEN Maakt u zich zorgen omdat alles zo duur is geworden? Door de hoge inflatie kunnen steeds meer ouders/verzorgers de sport- of cultuurlessen van hun kinderen niet meer betalen. De gemeente Houten wil ervoor zorgen dat kinderen in deze situatie gewoon kunnen blijven meedoen. 

Als ouders dit niet kunnen betalen, dan zijn er de volgende mogelijkheden. Kent u iemand voor wie deze regelingen goed van pas komen, laat het ze dan vooral weten! Laat geen geld liggen voor je deelname aan sport en cultuur in Houten, aldus de gemeente. Neem contact op met Leergeld Houten voor: 

- Zwemdiploma’s A en B (via het Jeugdfonds Sport en Cultuur)
- Een fiets vanaf groep 7
- Een laptop voor ieder gezin
- Het vieren van een kinderverjaardag
- Een extra steuntje in de rug bij het leren
- Een schoolspullenpas
- Meedoen met Fladderen
- Sport- of cultuurlessen mét de benodigde materialen en kleding (via het Jeugdfonds Sport en Cultuur)

Mail naar info@leergeldhouten.nl Liever eerst oriënteren? Gratis deelnemen aan oriëntatielessen van sport en cultuur in Houten kan via de Jeugdpas Sport & Cultuur. Klik bij het inschrijven op de button Leergeld op www.sportencultuurhouten.nl.

De U-pas is er om buiten de deur een kinderverjaardag te vieren, naar de film en theater Aan de Slinger te gaan, vrij te zwemmen en voor gezinsuitjes. Ouders die graag hulp willen, kunnen contact opnemen. ,,We luisteren naar wat kinderen en jongeren nodig hebben en staan voor u klaar.”

www.leergeldhouten.n
www.samenvoorallekinderen.nl
www.jeugdfondssportencultuur.nl
www.sportencultuurhouten.nl www.u-pas.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie