Dmytro Ikonad reist regelmatig vanuit Den Haag naar Oekraïne om hulp te bieden.
Dmytro Ikonad reist regelmatig vanuit Den Haag naar Oekraïne om hulp te bieden. Dmytro Ikonad

Svetlana zamelt goederen in voor de mensen in Oekraïne

Maatschappelijk

HOUTEN De Oekraïense Svetlana zamelt goederen in voor de mensen in Oekraïne. Ze wil graag een oproep doen aan Houtenaren om mee te helpen. ,,Beste Houtenaren, ik vraag jullie hulp om goederen voor Oekraïne in te zamelen. Het gaat om kleding en hygiënische artikelen voor gewonde soldaten die vanuit het oosten en zuiden van Oekraïne, waar zwaar gevochten wordt, naar ziekenhuizen in Dnipro stad komen.”

VOOR MANNEN ,,Wij zijn op zoek naar artikelen voor mannen: nieuw ondergoed en sokken nieuwe tandenborstels, tandpasta, wegwerp scheermessen, scheerschuim of scheergel, shampoos en rubberen slippers voor het douchen, gebruikte maar in goede staat trainingspakken, t-shirts met korte of lange mouwen, hoodie’s, korte broeken, spijkerbroeken, trainingsbroeken in verschillende maten, gebruikte maar goede gymschoenen vanaf maat 42.

VOOR VROUWEN EN BABYS Ze zoeken ook artikelen voor baby’s en vrouwen: luiers, kant-en-klaar baby voeding (formula flesjes), maandverband.

Svetlana: ,,U kunt deze spullen donderdag 9 juni van 19.00 tot 21.00 afgeven in de Krachtfabriek, Dijkhoeve 1 in Houten. Hartelijk dank voor al jullie ondersteuning.”

advertentie
advertentie