Michal Oomen zingt voor twee jaar Just in Time 4 Heroes
Michal Oomen zingt voor twee jaar Just in Time 4 Heroes Willeke van Zoest

Just in Time 4 Heroes viert 2 jarig bestaan

9 juni 2020 om 11:30 Maatschappelijk

HOUTEN Stichting Just in Time 4 Heroes bestond maandag 8 juni 2 jaar. De Stichting brengt gezinnen met een kind met een korte levensverwachting voor een midweek naar Terschelling. Om hun jubileum te vieren, gaf ambassadeur Michael Oomen een optreden in de achtertuin van de oprichtster Barbara van Ommeren.

Naar aanleiding van het overlijden van zoon Justin van oprichtster Barbara, startte de 10 vriendinnen in 2018 de stichting Just in Time 4 Heroes. In 2019 brachten zij al 5 gezinnen naar Terschelling voor een weekend weg om zo mooie herinneringen met elkaar te maken. Want herinneringen zijn straks het enige wat overblijft, wanneer het kind er niet meer is.

Voor dit jaar stonden er 10 gezinnen gepland, maar dit loopt helaas door de coronatijd anders. Zodra het weer mogelijk is, gaan de helden met hun gezin weer naar Terschelling.

Vanaf 2019 is Michael Oomen als ambassadeur aan de stichting verbonden. Daarom verraste hij de meiden met een onvergetelijk optreden in de tuin in de wijk de Camp in Houten. Niet alleen het bestuur bestaande uit 10 vriendinnen, stonden te swingen tijdens het optreden, ook de hele buurt genoot mee!

Het bestuur hoopt de gezinnen in 2020 weer prachtige midweken te geven. Zij hebben niet stil gezeten de afgelopen maanden en mooie plannen voor de toekomst gemaakt.

Meer weten over Just in Time 4 Heroes? Kijk op www.justintime4heroes.nl

advertentie
advertentie