Overhandiging boek van JCI Kromme Rijn aan Stichting Houten Geeft.
Overhandiging boek van JCI Kromme Rijn aan Stichting Houten Geeft. René v.d. Brandt

Geslaagde uitreiking van boeken dankzij succesvolle oliebollenactie!

6 september 2023 om 20:17 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen week vond een geslaagde uitreiking van boeken plaats, mogelijk gemaakt door de opbrengst van een succesvolle oliebollenactie.

De oliebollenactie, georganiseerd door JCI Kromme Rijn, was een waar succes en overtrof de verwachtingen van iedereen. Dankzij de vrijgevigheid en steun van de lokale bewoners werden er duizenden heerlijke oliebollen verkocht. 

De opbrengst maakte een donatie van boeken aan Stichting Houten Geeft mogelijk. Stichting Houten Geeft zet zich in voor kinderen uit mindervermogende gezinnen/thuissituaties in de gemeente Houten. Tijdens de uitreiking werden de dozen met boeken overhandigd. De boeken zijn geschikt voor de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Educatieve materialen tot spannende fictie, waardoor het plezier in lezen worden gestimuleerd, ook als er in een gezin (tijdelijk) minder financiële ruimte voor is. 

De succesvolle samenwerking tussen JCI Kromme Rijn, lokale bedrijven en individuele donoren maakte dit evenement mogelijk. Deze gebeurtenis benadrukt hoe een ogenschijnlijk eenvoudige actie als het verkopen van oliebollen een blijvende positieve impact kan hebben. Meer weten over Stichting houten Geeft? Kijk dan op https://www.stichtinghoutengeeft.nl/.

advertentie
advertentie