IJs op BonAppetito
IJs op BonAppetito To Sytsma

Food & Festival BonAppetito van 't weekend op het Imkerspark

4 juni 2018 om 22:20 lokaal

HOUTEN Food & Festival BonAppetito is een festival met tientallen foodtrucks, Houtense restaurants, een markt en bars waar diverse proeverijen worden gehouden. Verder is er een kinderprogramma, een buitenbios en een restaurant op 50 meter hoogte, Dinner in the Sky. BonAppetito strijkt 8, 9 en 10 juni neer in het Imkerspark aan de Keercamp in Houten. Het driedaagse evenement wordt dit jaar voor de tweede keer in Houten gehouden – derde keer totaal.

Zowel op vrijdag als zaterdag draaien twee films op het BonAppetitoterrein in het Imkerspark. Op vrijdag staan Coco en Molly's Game geprogrammeerd, de zaterdagavondfilms zijn Ferdinand en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. De kinderfilms beginnen om 19.00 uur in de buitenbios in het park, de films voor volwassenen staan gepland voor 21.00 uur.

Ook voor muziek is gezorgd op dit gratis foodtruckfestival. It Started In Space is een akoestisch duo dat op vrijdagavond voor livemuziek zorgt met covers van Ed Sheeran tot Bon Jovi. Op zaterdagavond draait de drummende dj Dorus zijn platen.

BonAppetito Houten trapt op vrijdag 8 juni om 17.00 uur af met een zakelijke vrijdagmiddagborrel. Zakelijk Houten is uitgenodigd om het weekend en het food & festival in het Imkerspark in te luiden. Ondernemers kunnen meedoen aan workshops en proeverijen. Voor hen is een apart deel van het festivalterrein gereserveerd om te netwerken.

advertentie
advertentie