Links de voorzitter van de Senioren Zomerchool Houten, Annemieke Hoogenhout en rechts de directeur van van Houten&co, Willy Lageveen.
Links de voorzitter van de Senioren Zomerchool Houten, Annemieke Hoogenhout en rechts de directeur van van Houten&co, Willy Lageveen. Senioren Zomerschool

Samenwerking Senioren Zomerschool en 'van Houten & co'

20 april 2018 om 07:29 lokaal

HOUTEN Op vrijdag13 april j.l tekenden de Senioren Zomerschool Houten en vanHouten&Co een samenwerkingsovereenkomst. Deze samenwerkingsovereenkomst regelt de rechten en plichten van beide organisaties. Deze jaarlijks terugkerende afspraak, bevestigt de uitstekende samenwerking.
De directeur van 'van Houten&co', mevr. Willy Lageveen, complimenteerde de werkgroep met de resultaten in het verleden en sprak de verwachting uit dat ook dit jaar weer veel 50-plussers uit Houten, gebruik zullen maken van de vele activiteiten.
Ook de werkgroepleden van de Senioren Zomerschool Houten spreken hun bijzondere waardering uit over deze uitstekende samenwerking.
Tijdens de vergadering zette de werkgroep de laatste puntjes op de i's waarmee het programma vrijwel rond is. Er zitten weer mooie activiteiten in het jubileum-programma. De Senioren Zomerschool Houten bestaat dit jaar 10 jaar. Op de tweede foto ziet u werkgroep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie