Koningsnacht met Nederpop All Stars

19 april 2018 om 11:25 lokaal

HOUTEN Sinds vorig jaar kent Houten ook een echte Koningsnacht. De avond voor Koningsdag staat al helemaal in het teken van deze nationale feestdag op 27 april.Voor dit jaar heeft het Oranje Comité Houten een geweldige band weten te contracteren.

Nederpop All Stars band zal vanaf 20:00 uur een optreden verzorgen in de grote tent op het manifestatieterrein. Een band met oude rotten en die hards in de line-up. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Marco Hoogland – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – nemen je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg.

In het begin van de jaren '80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en 'de bom'. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit… Die tijden herleven met de Nederpop All Stars. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie