Le Grand Bain
Le Grand Bain Theater Aan de Slinger

Nieuw programma 2019-2020 online!

1 mei 2019 om 07:02 lokaal

HOUTEN Het nieuwe programma voor 2019-2020 is nu al te zien op de website van Aan de Slinger. De theaterbrochure is vanaf 1 mei op te halen bij diverse locaties in Houten. De vriendenverkoop start op dinsdag 7 mei en de vrije kaartverkoop voor iedereen start op maandag 13 mei om 09.00 uur. Neem alvast een kijkje op www.aandeslinger.nl

WIN 2 TICKETS VOOR GUIDO WEIJERS Aan de Slinger bestaat 10 jaar en trakteert! We stellen 5 x 2 vrijkaarten beschikbaar voor het theatercollege van Guido Weijers. Hij ontrafelt wetenschappelijk het begrip 'geluk'. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Wie maken wij gelukkig met deze vrijkaarten? Stuur een vrolijke foto in en wie weet wordt u beloond! Graag ontvangen de foto en uw contactgegevens vóór 1 mei naar publiciteit@aandeslinger.nl. Woensdagmiddag 1 mei verloten we de vrijkaarten onder de deelnemers. We nemen contact met u op als u één van de winnaars bent!

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theaters, theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien: Theater Na de Dam. In de Theaterzaal van Aan de Slinger spelen Bert Vos en Shtetl Band Amsterdam/Klezmer Society de voorstelling 'Wie niet weg is wordt gezien'. Bert vertelt samen met de musici van Shtetl Band Amsterdam het oorlogsverhaal van zijn Joodse familie, en zijn eigen verhaal als kind van Joodse onderduikers tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een muziekvertelvoorstelling, geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Met veel mooie en vrolijke muziek, waardoor het verhaal een stuk lichter aanvoelt. Het optreden in Aan de Slinger komt tot stand in samenwerking met het 4 en 5 mei Comite´ Houten. De voorstellingen van Stef Bos en Guido Weijers zijn uitverkocht. Zie www.aandeslinger.nl.

FILMPROGRAMMA Op do 2 en vr 3 mei draait 'A Private War'. Het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike). Clint Eastwood regisseerde de dramafilm 'The Mule'. Tevens vervult hij de hoofdrol van het waargebeurde verhaal van een drugssmokkelaar op leeftijd, di 7 mei te zien. De Franse komedie 'Le Grand Bain' over een groep gedeprimeerde veertigers, allen op de rand van een midlifecrisis, besluit het eerste lokale mannenteam synchroonzwemmers te vormen, draait do 9 en vr 10 mei. Alle films starten om 20.00 uur. Zie www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'Le Grand Bain' vr 9 mei om 20.00 uur in de Kleine Zaal van Aan de Slinger.  vrijdag 9 mei om 20.00 uur in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor maandag 6 mei voor 12.00 onder vermelding van 'Grand Bain' naar groentje@bdu.nl. Uit de inzenders trekken we een winnaar.
 

advertentie
advertentie