Wordt u ook lid?
Wordt u ook lid? Fotograaf CV de Platneuzen

Ledenwerfactie C.V. De Platneuzen

14 oktober 2018 om 23:26 lokaal Deel je nieuws

SCHALKWIJK - Aankomende weken, van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 3 november houdt Carnavalsvereniging De Platneuzen weer haar jaarlijkse Ledenwerfactie.

De actieve leden van de vereniging zullen in Schalkwijk huis aan huis komen om te vragen of U lid wilt worden van de vereniging. Als lid heeft u voorrang voor kaarten voor de gezellige feesten die weer georganiseerd gaan worden. Woont U niet in Schalkwijk en wilt U toch lid worden? Neem dan contact op met de vereniging of actieve leden.

 

Programma

Terug van weggeweest is de Pronkzitting! Op de vrijdagavond staat deze vertrouwde activiteit op het programma. Zaterdagmiddag is een programma voor de kinderen ingericht met leuke activiteiten en mini-optreden.

Voor de ouderen van dagen is er een Seniorencafe ingericht waar ook de sleuteloverdracht plaats zal vinden. Op de zaterdagavond tijdens het Groot Carnaval is er een optreden van de populaire carnavalsartiest Lamme Frans. Op zondag is er onder andere de eucharistieviering, optocht en kleintje carnaval. De verwachting is dat er weer vele wagens deelnemen en uit diverse plaatsen. Het  complete programma kunt u vinden op de website van de vereniging.

 

Lidmaatschap of gift

De leeftijd om lid te kunnen worden is minimaal 14 jaar. Het lidmaatschap loopt tot 1-10-2019. Als lid krijgt U korting én voorrang met reserveren voor de Pronkzitting (vrijdagavond). Ook heeft u als lid gratis toegang op de zaterdagavond bij het optreden van Lamme Frans. Het lidmaatschap kost € 20,-. U kunt natuurlijk ook losse kaarten kopen voor één van de avonden.

 

Mocht U de vereniging willen steunen met een gift dan zijn zij daar ook heel erg blij mee.

Ze gebruiken deze giften onder andere  voor het organiseren van het kindercarnaval, tienercarnaval, het ziekenbezoek, kerkdienst en de optocht.

De leden van de vereniging die bij u aan de deur komen kunnen U er alles over vertellen.

 

Twee weken eerder

Let op, De Platneuzen vieren Carnaval 2 weken eerder! Het vindt plaats 15, 16, en 17 februari 2019.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie