Bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten'

28 augustus 2018 om 09:23 lokaal

HOUTEN Op dinsdagavond 25 september organiseert belangenvereniging Sien de bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten'. Een bijeenkomst waarop diverse organisaties uit Houten, die hulp en ondersteuning bieden, zich aan je voorstellen. Na de pauze is er volop gelegenheid om met jouw persoonlijke vragen bij deze organisaties aan tafel te schuiven.

Wil je als ouder of mantelzorger graag meer weten welke mogelijkheden er in Houten zijn voor zorg en vrije tijd voor kinderen en volwassenen met een beperking? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Aanwezig zijn o.a. van Houten & Co, het Sociaal Team Houten, Sportpunt Houten, DekselsLekker, Handjehelpen, Buurtgezinnen, Reinarde, Abrona, Philadelphia en Profilazorg. Al deze organisaties zullen zich kort presenteren en natuurlijk is er daarna alle ruimte om jouw vragen en wensen aan hen persoonlijk voor te leggen. Zo kan je in één avond veel informatie ophalen en gelijk contacten leggen.

Belangenvereniging Sien organiseert vanuit een jarenlange ervaring met families rond mensen met een beperking deze bijeenkomst met veel praktische informatie.

De bijeenkomst is met name bedoeld voor ouders, familie en mantelzorgers van iemand met een (verstandelijke) beperking of autisme spectrum stoornis uit Houten en omgeving.

De bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten' wordt gegeven op dinsdagavond 25 september van 19.30 – 22.00 uur op ons kantoor aan de Randhoeve 221 te Houten.

De bijeenkomst is gratis dankzij financiering door de gemeente Houten. Meld je snel aan bij: jolanda@sien.nl of 06 – 51558580

advertentie
advertentie