Joris Linssen & Caramba
Joris Linssen & Caramba Sas Terpstra

Feestelijke start van het nieuwe seizoen van Aan de Slinger

18 augustus 2021 om 16:00 Kunst

HOUTEN Augustus lijkt wel een feestmaand bij Aan de Slinger. Joris Linssen & Caramba brengen op zaterdag 21 augustus het Plein van het Oude Dorp in zomerse sferen met Nederlandstalige muziek, inclusief een Mexicaans pepertje! Op zaterdag 28 augustus is de opening van het seizoen, waarvoor twee kaarten te winnen zijn. 

Daniël Boissevain trapt op donderdag 26 augustus het theaterprogramma binnen af met de theaterthiller ‘De Schuldige’; de theaterversie van de internationaal bejubelde film ‘Den Skyldige’. In afwachting van een rechtszaak wegens een schietincident met zijn dienstwapen is politieman Oscar Holm in de meldkamer van politiepost Beilen tewerkgesteld. Plotseling belt de verwarde Ellen vanuit de auto van haar ontvoerder. Met alleen de telefoon tot zijn beschikking begint Oscar een race tegen de klok om haar te redden.

NATIONAAL THEATERWEEKEND Op 27, 28 en 29 augustus vindt in het hele land het Nationaal Theaterweekend plaats om de start van het nieuwe seizoen te vieren. Ook in Houten heeft het theater dat weekend een mooi programma. Met op vrijdag de film ‘Yesterday’ in de Buitenbioscoop. Bij de seizoensopening LIVE in de Theaterzaal op zaterdagavond geven The Bluebirds, theatermaker Raymi Sambo en cabarettalent Eva Bos een voorproefje van hun komst later in het seizoen en is er aandacht voor mooie events als Struinen in de Tuinen en lichtkunstfestival VONK. Programmeur Cherany Emck presenteert de avond! 

In de Kleine Zaal draait ‘Envole-Moi’, een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed verandert. Op zondagmiddag brengt het Houtens Muziek Collectief met ‘Buitengewoon!’ een mix van het Piano- en Zangcafé in de buitenlucht op het veld bij Cultuurhuis Schoneveld. Met een concert, open podium, jamsessie en een anderhalvemeterborrel belooft dit een heerlijke muzikale middag te worden. Tickets voor het Nationaal Theaterweekend zijn per activiteit te bestellen.

BUITENBIOSCOOP Op vrijdag 20 augustus draait het Franse ‘La bonne épouse’ om 21.30 uur in de Buitenbioscoop. Een kleurrijke komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche. De muzikale komedie ‘Yesterday’ van regisseur Danny Boyle draait op vrijdag 27 augustus bij goed weer op het plein bij het theater. Muzikant Jack blijkt na een mysterieuze wereldwijde stroomuitval de enige persoon op aarde te zijn die de nummers van The Beatles kent.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor Seizoensopening LIVE’ op za 28 aug aanvang 20.15 uur in Theaterzaal van Aan de Slinger. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor donderdag 26 augustus 16.00 uur onder vermelding van ‘Opening Live’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie
advertentie