Het verlichte pad en een verlichte vrijwilliger tijdens de eerste 7HEUVELENNACHT in Houten
Het verlichte pad en een verlichte vrijwilliger tijdens de eerste 7HEUVELENNACHT in Houten Soesenzo

7HEUVELENNACHT uitgesteld naar 27 december

18 november 2023 om 09:45 Evenementen

HOUTEN Vanwege de slechte weersverwachting is de 7HEUVELENNACHT die vanavond stond gepland uitgesteld tot in december. 

,,We willen er een leuk sfeervol event van maken met vierhonderd waxinelichtjes en muziek, na afloop een borrel en lekker eigen baksel, maar als de weersverwachtingen uitkomen dan hebben we dat zeker niet in eigen hand. Daarom is met alle vrijwilligers zojuist besloten om de 7Heuvelennacht uit te stellen”, laat Johan van Soest van de organisatie Soesenzo weten.

AFTER CHRISTMAS RUN

Volgens Van Soest was het een dilemma en hij hoopt dat er begrip voor is bij de deelnemers. ,,We hebben al een nieuwe datum: woensdag 27 december, de After Christmas Run. Een herkansing met glühwein en warme chocolademelk na afloop. Graag dus tot volgende maand. Nadere info volgt nog.” 

OPBRENGST

De vorige editie in 2021 genoten de honderd deelnemers (hardlopers en wandelaars), maar ook toevallige passanten, van de sfeervolle verlichting tijdens het parcours: bijna vierhonderd glazen potjes met waxinelichtjes langs de Vijfwalbrug en zes andere ‘heuvelachtige’ passages. De opbrengst van dit event gaat voor honderd procent naar Stichting Anjer.

Van Soest: ,,Nog een berichtje van de penningmeester: we hebben met zijn allen al ruim € 550 ingezameld voor het goede doel, stichting Anjer.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie