Afbeelding
Fotocredit: Pete Linforth (Pixabay) 
ingezonden brief

Corona

7 april 2021 om 13:02 Corona

In het Groentje van woensdag 24 maart op pagina 3 vond ik een schokkend artikel over corona. Er bleken ‘maar liefst’ 51 (!) personen aan (of met?) corona te zijn overleden in Houten. De leeftijd en of er sprake was van onderliggend lijden staat er niet bij. Onze gemeente telt zo’n 50.000 inwoners. Er zijn dus 0,1% in Houten aan corona overleden en dus 99,9 niet (!). 

Verderop in het artikel krijgen de jongeren er weer van langs voor het vooroorzaken van de ‘tweede golf’. 

Daarnaast wordt er vermeld dat er 2838 inwoners van Houten het virus opliepen. Ik neem aan met de immer, ook door Marjon Koopmans toegegeven, onbetrouwbare PCR test die alleen kan meten of er virale deeltjes aanwezig zijn en niet corona en veel vals positieven kent. 

Door deze plandemie zit ook Houten nu al een jaar in lockdown, is de locale economie verwoest en wordt er in Houten ook driftig geprikt met een ‘vaccin’, wat in feite geen vaccin is maar een medisch expiriment met een mRNA ‘vaccin’. Die volgens mij vele malen meer doden dan de in het artikel genoemde 51 zal veroorzaken. 

Is er nu niemand binnen de redactie die ziet wat hier werkelijk gaande is en waarom? Laten we vrolijk aan de slag gaan met The Great Reset en Build Back Better in een verdeelde en gecontroleerde coronatestenpaspoortmaatschappij. Op naar 2030, waarbij niemand meer iets bezit maar iedereen gelukkig is. Kijk maar na op de site van het World Economic Forum..... 

Met vriendelijke groet, Mischa Peereboom

Een zeer bezorgde inwoner van de Gemeente Houten..... ( Gelukkig zijn er genoeg landen zonder Lockdown die gelijkwaardige sterftecijfers kunnen overleggen...om over de mondkapjes en het negatieve effect op de gezondheid nog maar te zwijgen...en virusdeeltjes ‘vrolijk’ doorheen gaan...) 

advertentie
advertentie