Versier je huis
Versier je huis van Houten&co

Lichtpuntjes van en voor Houten

17 november 2020 om 08:52 Corona

HOUTEN We hebben nu al langer te maken met corona dan we gehoopt hadden. Het lijkt voor ons allemaal een marathon te worden en er is uithoudingsvermogen voor nodig om dit vol te houden.

Wetende dat we elkaar nodig hebben om de finish te bereiken is het soms goed naar de andere lopers om te kijken. Zeker nu we het donkere jaargetijde ingaan, kunnen we allemaal wel een lichtpuntje gebruiken; iets om naar uit te kijken, naartoe te lopen of om een hart onder de riem te steken. Want dát is wel bijzonder; we lopen allemaal in dezelfde marathon.

‘van Houten&co’ doet daarom een oproep: ,,Versier nu alvast je huis en tuin met feestverlichting en maak de donkere dagen wat lichter”. Zo kunnen we allemaal genieten van gezellige straten en wijken met mooie lichtpuntjes.

Maar wat kunnen we nog meer? Hoe kunnen we samen voor nog meer lichtpuntjes zorgen? Heb jij een idee en kunnen we je helpen dit mogelijk te maken of wil je jouw idee delen met heel Houten? Laat het weten via cursusenco@vanhoutenenco.nl

advertentie
advertentie