Voor het eerst oefenen met een portofoon, en zo een ander groepje vertellen wat op de foto staat.
Voor het eerst oefenen met een portofoon, en zo een ander groepje vertellen wat op de foto staat. Reddingsbrigade Houten

Reddingsbrigade Houten geeft weer les!

22 mei 2020 om 17:24 Overig Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de tweede buitenles van Reddingsbrigade Houten! Na een tijd waarin de lessen niet doorgingen, oefenen we nu iedere vrijdag bij de Rietplas. Dat maakt de lessen wel anders dan normaal, want een drenkeling die niet zelf kan zwemmen kan je maar lastig vervoeren terwijl je op voldoende afstand blijft.

Dat betekent gelukkig niet dat we nu maar weinig kunnen doen, want er zijn een heleboel andere leuke dingen die we nu wel kunnen doen. Zo leerden veel van onze leden hoe je een slachtoffer op een brancard kan vervoeren, en hoe je met elkaar kan communiceren via portofoons. Ook moesten ze een stuk roeien in een roeibootje. Kortom, we hebben van alles te doen en zijn blij dat we zo weer aan de slag kunnen tot de zomervakantie. Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken of Reddingsbrigade Houten wat voor jou is? Via onze website kan je je gratis aanmelden voor een proefles (houten.reddingsbrigade.nl).

advertentie
advertentie