Team de Vlinder 2019
Team de Vlinder 2019 René van den Brandt

Fladderen zoekt vrijwilligers

7 november 2021 om 21:56 Lokaal Deel je nieuws

Fladderen, de kindervakantiespelen van Houten, is uniek in zijn soort. Op 11 verschillende locaties worden de kinderen drie dagen lang vermaakt met spel, sport, creativiteit en toneel. Het is ieder jaar een groot succes, en ook dit jaar hadden we bijna 1000 inschrijvingen. Helaas kon het weer niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen.

In de twee jaar dat we niet konden Fladderen is er wel sprake van natuurlijk verloop van vrijwilligers, maar er is geen nieuwe aanwas. Daarom zijn we nu hard op zoek naar vrijwilligers. Vooral op de locaties kunnen we hulp gebruiken van creatieve mensen die mee willen denken over het verhaal, nieuwe spellen verzinnen, maar ook regelneven en -nichten die afspraken maken met betrekking tot de locatie, het calamiteitenplan bijwerken en dagschema’s maken. We zouden het ontzettend tof vinden als er nieuwe mensen bij komen. Gedurende het jaar wordt er een aantal avonden vergaderd, worden taken verdeeld en is er een teambuilding activiteit. Vanaf de donderdag voor het Fladderen begint de pret met het leeghalen van de Fladderzolder, het uitrijden van de spullen naar alle locaties, en het opbouwen van de locaties. De Fladderweek eindigt de vrijdag er na als alles weer terug op zolder staat. We hopen dat je alle dagen kunt mee helpen.

Het team van 12+ is op zoek naar begeleiders die het leuk vinden om 4 dagen op kamp te gaan met een groep 12 plussers. Ze hebben de beschikking over een huis, waar ze naar toe fietsen met de groep. Daar doen ze leuke activiteiten, zoals bosspelen en chillen.

De locaties worden geholpen door de ondersteuningsgroepen, voor alles wat centraal kan of moet: Materialen, eten & drinken, communicatie en PR, createam, klusteam en het sponsorteam. En niet te vergeten het webteam, dat zorgt voor de applicatie waarmee je online kunt inschrijven. Kijk voor meer informatie op onze website fladderen.nl

Als je interesse hebt om in één van deze teams te helpen dan kan je contact met ons opnemen. Mail ons en laat weten waar je interesse naar uit gaat: info@fladderen.nl

Team de Boog 2018
Het Klusteam 2018
advertentie
advertentie