Stilte
Stilte stockphoto

Stilte wandeling - Week van het Hospice

16 september 2021 om 10:07 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 24 september openen we de Week van het Hospice met een korte avondwandeling. Een gezamenlijke stiltewandeling met in onze gedachten de mensen die wij moeten missen. Samen onderweg naar de rode beuk, de herinneringsboom bij het Hospice Kromme Rijn, die we 2021 hebben geplant.

Je mag lopen in een groep of alleen. Mogelijk heb je een dierbare verloren in het Hospice maar misschien ook niet en vind je het fijn om mee te lopen met in gedachte de persoon die je mist. Voor de een biedt de wandeling troost voor de ander een moment om even stil te staan bij het verlies. Er is geen religie of geloof verbonden aan de wandeling en de boom staat enkel centraal voor een plek om rust te vinden als je iemand mist.

We bieden voor de wandeling start een ledlampje aan waar je vrij bent om de naam van de persoon op te schrijven. Deze lampjes mag je achterlaten aan het einde van de wandeling onder de boom.

Start: Molenzoom ter hoogte van de Korenmolen/Odijkseweg

Aanvang: verzamelen vanaf 20.15, vertrek 20.30 uur. Wij starten met een welkomstwoord en u ontvangt een led lichtje voor onderweg.

Route: gezamenlijk lopen we volgens de richtlijnen van het RIVM over de Odijkseweg naar Het Hospice Kromme Rijnstreek.

Aankomst: ca 21.00 uur bij het Hospice Kromme Rijnstreek. Daar is gelegenheid om in herinnering stil te staan bij de Herinneringsboom. Daarna is iedereen vrij om naar huis terug te keren.

RSVP: In verband met de huidige situatie vragen we om u via www.weekvanhethospice.nl aan te melden middels het formulier. We lopen in kleine groepen volgens de actuele richtlijnen van het RIVM.

advertentie
advertentie