Saskia Vuijk voor haar yoga en mindfulness studio 'Beter in balans'
Saskia Vuijk voor haar yoga en mindfulness studio 'Beter in balans' Els Morra

Opening yoga en mindfulness studio ‘Beter in balans’

2 september 2021 om 13:06 Lokaal Deel je nieuws

Het is een poosje stil geweest in Koetshuis Nieuw-Amelisweerd. De luiken zaten dicht en het was niet duidelijk wat daar ging gebeuren. Maar toch was er achter die dichte luiken van alles aan het ontstaan…

Saskia Vuijk, die al haar hele leven graag in Amelisweerd komt, droomde er al jaren van om op een mooie plek in het bos yoga en mindfulness te geven.

“Het beoefenen van yoga en mindfulness doet mij al ruim 15 jaar enorm goed. Het geeft mij zowel  mentaal als fysiek rust, flexibiliteit, kracht en balans, juist ook in onrustige tijden. Omdat ik al jaren de positieve effecten van yoga en mindfulness ervaar, heb ik besloten om mij om te scholen tot yogadocent en mindfulness trainer. Wat mij zelf al jaren zoveel goed doet wil ik nu ook graag aan anderen doorgeven. En dat doe ik het liefste in het bos, omdat ik zelf erg van het bos hou en omdat dat een plek is waar veel mensen van nature tot rust komen. Yoga en mindfulness in de natuur  is naar mijn idee een prachtige en weldadige combinatie!”

Toen Saskia de mogelijkheid kreeg om het Koetshuis Nieuw-Amelisweerd te gebruiken voor het geven van haar lessen, trainingen en retreats, twijfelde ze geen seconde en heeft ze die kans met beide handen aangenomen. “Het was echt een droom die uit kwam. Wat een prachtige plek!”

De afgelopen periode werd er achter de dichte luiken van het Koetshuis hard gewerkt: schoonmaken, inrichten, website bouwen en alles achter de schermen klaarmaken.

 En nu…nu gaan de luiken open!

Yoga en mindfulness studio ‘Beter in balans’ gaat officieel open op zondag 12 september in Koetshuis Nieuw-Amelisweerd. De opening is tussen 13.00 en 17.00 uur en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Vanaf 13 september heeft ‘Beter in balans’  een mooi aanbod van yogalessen, mindfulness trainingen en 1-daagse retreats en stiltedagen. Ook is het mogelijk om met je collega’s of vrienden een speciale dag op maat te laten verzorgen. ‘Beter in balans’ werkt met kleine groepen (maximaal 9 personen) om zo meer persoonlijke aandacht voor iedereen te hebben.

“Mijn wens met ‘Beter in balans’ is om mensen op een persoonlijke manier de unieke kracht en waarde van yoga en mindfulness aan te reiken, op een plek in de natuur waar aandacht, rust en ruimte is. Je bent van harte welkom.”

Meer informatie over ‘Beter in balans’ vind je op de site: www.beterinbalans.nu

advertentie
advertentie