SSRH-Logo
SSRH-Logo Annie Timmermans

Kom je ook sporten, plezier maken en fit worden?

29 augustus 2021 om 21:12 Sport Deel je nieuws

Wil je ook meer bewegen? De Stichting Sportieve Recreatie Houten doet dit al jarenlang door met volwassenen van alle leeftijden gezellig en gevarieerd te balsporten (www.ssrh.nl). Dit doen we maandagavond vanaf 20:30u in sporthal de Slinger. Op vrijdagavond sporten we vanaf 20:00u in sporthal de Wetering, beide in Houten.
Heb je zin om in september een paar avonden gratis en vrijblijvend mee te komen doen?  Nou dat kan eigenlijk altijd! Door het uit te proberen ontdek je of het ook iets voor jou is. Neem ook gerust vrienden of kennissen mee. Daarna kun je je al dan niet inschrijven voor het nieuwe seizoen dat in september weer begint.  
Elke sportavond staan er twee andere balsporten op het programma en is er een sportleider aanwezig. Het kan basketbal en volleybal zijn maar ook een combinatie met korfbal, handbal, voetbal, badminton of (uni)hockey. Hoewel we geen competitie spelen, gaan we  er toch pittig tegenaan. Hierbij is iedereen natuurlijk weer ergens anders goed in, rennen, scoren of tactisch spel. Kan je het allemaal? Nou dat willen we graag eens zien! Zeker ook na de coronatijd en de zomervakantie is het belangrijk om rustig te beginnen met een goede warming-up en een inleidend spel.  Na de twee balsporten, elk een half uur, wordt na anderhalf  uur afgesloten met wat rek- en strekoefeningen. Lijkt het je gezellig? Meld je dan aan via info@ssrh.nl of WhatsApp of bel 0636373389. Je hoort dan ook hoe wij omgaan met de coronamaatregelen. (Bij klachten of twijfel uiteraard thuisblijven.) Wij kijken naar je uit! Kom op tijd want tijdens het sporten is er geen toegang en ook geen zicht op de buitendeur. Na het sporten is er gelegenheid tot omkleden en douchen, zaalschoenen zijn verplicht. Op vrijdagavond is er na afloop gelegenheid om een drankje te bestellen aan de bar van zwembad de Wetering.
P.S. Op zaterdag 4 september staan we ook op de activiteitenmarkt op Het Rond in Houten. Je  kunt dan alvast kennismaken met een paar van onze sportleden.

 

advertentie
advertentie