collectanten van KWF Kankerbestrijding
collectanten van KWF Kankerbestrijding KWF

Help mee met de collecte van KWF Kankerbestrijding!

15 juli 2021 om 22:53 Lokaal Deel je nieuws

Help je mee? Wij zoeken collectanten en wijkhoofden voor de collecteweek van KWF Kankerbestrijding in de gemeente Houten in de week van 5 september! Als collectant kom je tijdens de collecteweek in actie voor KWF. Uiteraard op een veilige manier net als vorig jaar, met collectebus of digitaal. Door de coronacrisis heeft digitaal doneren echt een vlucht genomen. In 2019 werd er nog € 377.000 digitaal gedoneerd, vorig jaar was dit maar liefst € 1,5 miljoen! Ook dit jaar verwachten we weer veel online donaties. Hoe meer collectanten zich hiervoor inzetten, hoe meer we ophalen!

Ook dit jaar is het heel belangrijk om geld op te halen voor kankeronderzoek en -zorg”, zegt Sandra Sluijter, secretaris van het collecteteam van de gemeente Houten. “Door de coronacrisis zijn er in 2020 4.000 minder kankergevallen vastgesteld, maar dat betekent niet dat er ook daadwerkelijk minder mensen kanker hebben gekregen. Naar verwachting lopen er duizenden mensen rond met onontdekte kanker. Voor die mensen is het belangrijk dat zorg weer op volle sterkte komt. Daarom gaan wij net als voorgaande jaren weer langs de deuren in Houten, Tull en ’t Waal en Schalkwijk.” 

- 5 t/m 11 september
- 2 a 3 uurtjes per week
- Collecteren in je eigen buurt
- en je krijgt ook een linkje om te collecteren via WhatsApp!

Help je ook mee? We zijn nog op zoek naar een wijkhoofd die de collecte wil coördineren in de wijken De Haag, Het Gilde, Castellum en Veld/Sloot. Ook collectanten zijn hard nodig, vooral in de wijken in Houten Noord en Castellum. Alle hulp is welkom!

Wil jij je inzetten voor minder kanker en meer genezing, als collectant of als wijkhoofd? Stuur een mail naar kwfafdelinghouten@gmail.com. Alvast bedankt!

collectant met bus
advertentie
advertentie