Auteur met boek
Auteur met boek Privé Kuisch

Paradijsvogels in het bedrijfsleven

19 februari 2021 om 12:30 Overig Deel je nieuws

HOUTEN En opnieuw is Houten een auteur rijker! Eric Kuisch, van oorsprong wiskundige, woont al 18 jaar met zijn gezin in Houten. Grotendeels hiervandaan werkte hij in veel (top-)managementfuncties 22 jaar bij KPN waarna 5 jaar bij Vodafone Duitsland. Zijn gezin bleef in Houten wonen. Een weekendrelatie.

Sinds 2019 is hij weer terug op Houtense bodem en had hij tijd om zijn ervaringen in boekvorm weer te geven voordat hij in 2020 ging werken als Board-lid van de Eurofiber Group.

Vanuit al die ervaring heeft Eric geleerd hoe je het beste uit je team van briljante experts haalt en hoe je een brug bouwt tussen hen en andere afdelingen. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de enorm gedreven uitblinkers, die Kuisch liefdevol paradijsvogels noemt.

In dit boek beschrijft hij 7 leiderschapslessen die iedere leidinggevende in een kennisbedrijf ter harte zou moeten nemen, om het waardevolle talent van hun experts optimaal te benutten.

Een recensent meldt: ,,De voorbeelden die hij aanhaalt, zijn altijd raak en de anekdotes die hij opdist brengen zijn leerpunten tot leven”.

Laat je verrassen of verras iemand anders met dit boek. Sinds 19 februari ook verkrijgbaar in de Readshop Oude Dorp en Castellum. Steun jij ook de lokale ondernemer?

 Cover boek
advertentie
advertentie