Anita Blees (KV Dorestad) ontvangt de sleutel van Eddy Swart (Utrechts Landschap)
Anita Blees (KV Dorestad) ontvangt de sleutel van Eddy Swart (Utrechts Landschap) Peter van der Spek

De vlag kan uit op de nieuwe locatie van KV Dorestad

17 februari 2021 om 11:22 Lokaal Deel je nieuws

Anita Blees (voorzitter Kanovereniging Dorestad) ontvangt de sleutel van de nieuwe locatie in de Bosscherwaarden van Eddy Swart (Utrechts Landschap). Na vele jaren komt de kanovereniging Dorestad weer terug naar Wijk bij Duurstede. Het Utrechts Landschap verhuurt een deel van de loods op het terrein van de steenfabriek de Bosscherwaarden aan KV Dorestad.
De leden van de vereniging staan te popelen om aan de slag te gaan met het bouwen van kanostellingen en het inrichten van een nieuwe clubhuis. Veel van de kanovaarders zijn niet alleen behendig op het water maar ook handig met gereedschap, waardoor zij de inrichting van de nieuwe locatie grotendeels zelf kunnen doen.

De Bosscherwaarden is een prachtig natuurgebied  in de uiterwaarden van de Lek. De leden kijken er al naar uit om vanuit hun nieuwe locatie in het voorjaar tochten te kunnen maken op de Rijn en Lek. Kanovaren is een sport die in duo’s ook in deze coronatijd nog beoefend kan worden. Wil je lid worden of een keer komen kijken, stuur een mail naar info@kvdorestad.nl .

advertentie
advertentie