twee poserende sporters
twee poserende sporters Rob Stekelenburg

Corona crisis brengt Sportclubs bij elkaar!Samenwerking Fit &Fris, Your Personal training en Kickboxing Houten

14 februari 2021 om 18:37 Sport Deel je nieuws

Naast alle problemen en beperkingen kent de corona-crisis ook positieve ontwikkelingen. Maria de Wolf en Rob Stekelenburg zijn geen onbekenden in Sportstad Houten. Beiden timmeren al ruim 20 jaar aan de weg. Maria met haar sportbedrijf Fit & Fris in groepslessen zoals Body-Pump, Zumba en Pilates en Rob als eigenaar van Your Personal Training en als trainer bij Kickboxing Houten.

Rob: “We hebben de afgelopen maanden intensief gebrainstormd over plannen na Corona. Onze toekomstplannen sluiten aan. Vandaar dat we een samenwerking zijn aangegaan. De eerste stap is een koppeling van de lesroosters, waardoor iedereen straks met één abonnement een enorm aanbod van verschillende lessen kan volgen! We onderscheiden ons al jaren in professionaliteit en betrokkenheid naar onze klanten en die professionaliteit gaan we verder uitbouwen. Wij gaan sportief Houten laten profiteren van onze gezamenlijke expertise. We hebben nu 4 vestigingen verspreid over Houten e.o. Daar willen wij verandering in brengen.”

Maria vult aan: “Ondanks de Corona maatregelen en de beperkingen zijn de meeste van onze leden ons trouw gebleven en daar zijn wij ze heel dankbaar voor! Dat geeft vertrouwen als we straks weer ‘los’ kunnen. Tot die tijd bieden wij buiten personal training, ook duo lessen en online lessen, adviezen en voedingstips. We beschikken ook over twee buitenlocaties waar men droog en veilig kan sporten.”

Wil je niet wachten en ben je benieuwd naar ons lesaanbod, of op de hoogte blijven?
Kijk dan op www.fit&fris.nl, www.yourpersonaltraining.nl of www.kickboxing.houten.nl.

advertentie
advertentie