Contact met elkaar

4 december 2020 om 15:51 Lokaal Deel je nieuws

Contact met Elkaar,

Voor ons initiatief  “Contact met elkaar” zijn wij op zoek naar ouderen die het fijn vinden om regelmatig even contact te hebben met een andere oudere. Een telefoontje,  een luisterend oor en misschien een bezoekje.

In Nederland wonen veel alleen staande ouderen. Ook in ons mooie Houten. Wij kunnen elkaar tot steun en inspiratie zijn. Dat is de bedoeling van ons initiatief ‘Contact met elkaar’.

In eerste instantie gaat het om een telefonisch gesprekje te voeren. Aan de hand daarvan  kan besloten worden om een bezoekje te plannen. Ook in deze coronatijd is dat met inachtneming van de nodige voorzorgmaatregelen.

Wij van ‘Contact met elkaar’ zorgen voor de nodige ondersteuning en kennis en begeleiding.

Spreekt u dit aan? Vindt u het fijn om iemand te bellen ? Of vindt u het fijn gebeld te worden ? Dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met ons . U kunt mij “Carmen Bos- Serkei” een mailtje sturen  jc.bos@xs4all.nl of bellen naar  van Van Houten & Co telefoonnummer  030 7001500 en vraag naar Margot Mulders die dit initiatief vanuit “Van Houten &co ondersteunt. U kunt haar ook rechtstreeks bellen : 06 86 80 84 41.

Vast bedankt voor uw medewerking.

Carmen Bos- Serkei.

advertentie
advertentie