Kinderviering: Een engel op de stoep, zondag aanstaande

26 november 2020 om 13:41 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Kinderviering: “ Een engel op de stoep” op 29 november!

Op zondag aanstaande organiseert een team van de Opstandingskerk in Houten een viering speciaal voor kinderen die zowel in de kerk als via kerktv en zoom bijgewoond kan worden.

De leuke interactieve viering staat bol van de liedjes, beeld, een verhaal, knutsels en dans en begint om 16.00 (Zoom om 15.45)

De viering is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 - 10 jaar. De viering bereidt ze voor op advent. In de dienst is het het thema "Een engel op de stoep". Waar denken de kinderen aan bij een engel? Willen ze zelf ook een lichtpuntje zijn voor een ander?

De viering is live in de Opstandingskerk, maar is ook via een livestream te volgen. https://kerkdienstgemist.nl/stations/423/events

We betrekken en verbinden graag de ouders en de kinderen via een app groep. Wil je meedoen? Stuur dat een mail naar: info@annelieketrouwborst.nl met je naam, de naam van je kind / kinderen en hun leeftijd en een 06 nummer, dan maken we een (tijdelijk) What's app groepje om info te delen en ervaringen uit te wisselen.

Zegt het voort! Deze engeltjes kunnen ze zelf maken! En eventueel kan deze knuffel engel doorgegeven worden aan iemand die je kind nu even geen knuffel kan geven !!

Het organisatieteam bestaat uit:
Christie de Vrij, Wietske Verhagen, Annelieke Trouwborst, Jantine Trapman, Annieke Boven, Rebecca Onderstal 

Wil je nog meer weten? Stuur dan een mail aan: christie@buildingonevents.com

advertentie
advertentie