Mevrouw De Vries, 100ste deelnemer van ANWB Automaatje Houten
Mevrouw De Vries, 100ste deelnemer van ANWB Automaatje Houten 'van Houten&co'

AutoMaatje Houten verwelkomt 100e deelnemer

20 november 2020 om 11:50 Overig Deel je nieuws

Afgelopen maand heeft Automaatje Houten haar 100e deelnemer mogen verwelkomen. Mevrouw de Vries maakt nu ook gebruik van deze vervoersdienst. Zij werd verrast met een bos bloemen.

AutoMaatje Houten groeit door en zoekt vrijwilligers die als matchmaker aan de slag willen. Vind jij het leuk om telefonisch met mensen in gesprek te gaan en hen te helpen met vervoersvraagstukken? Werk je graag achter de computer en ben je gek op puzzelen? Dan kun je bij ANWB Automaatje Houten aan de slag!

ANWB AutoMaatje Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, is een vervoersdienst waarbij vrijwillige chauffeurs mensen uit de gemeente Houten die minder mobiel zijn vervoeren.

Veel Houtenaren maken al gebruik van deze dienst. Makkelijk van A naar B, naar medische afspraken, onder de mensen komen en persoonlijk contact, binnen en buiten Houten, dat is ANWB Automaatje.

Ook als je op zoek bent naar een baan als planner bij een logistiek of MKB bedrijf dan kan deze functie je de ervaring bieden. Je wordt namelijk begeleid door de coördinator die een gecertificeerd projectmanager is en je de referentie kan geven die je nodig hebt.

Ben jij 1 tot 3 dagdelen in de week beschikbaar en heb je zin om in een enthousiast team samen te werken? Neem dan voor meer informatie contact op met Paul de Kruijf, coördinator ANWB AutoMaatje Houten, tel.  06-86 83 15 75 of e-mail: p.dekruijf@vanhoutenenco.nl.

advertentie
advertentie