Meditatieve viering

2 november 2020 om 11:41 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Een moment van rust en inspiratie is in deze tijd geen overbodige luxe. De meditatieve vieringen zijn daarop gericht en bieden je “voedsel voor de ziel”. Daarvoor is de kerk sfeervol verlicht, er is muziek, kunst, stilte en er worden meditatieve teksten gelezen.

Op zaterdagavond 14 november ben je welkom in de RK Kerk aan de Loerikseweg. Vanwege het maximum aantal van 30 bezoekers moet je je ditmaal telefonisch aanmelden op donderdagmiddag 12 november tussen 13.00 en 16.00 uur, op nummer 06-82679291. Bij een groter aantal aanmeldingen kom je op de wachtlijst. De kerk is volledig coronaproef ingericht, de zitplaatsen zijn duidelijk aangegeven. De kerk is open vanaf 18.30 uur, de viering begint om 19.00 uur.

Thema is: De tijd als geschenk. Dit naar aanleiding van Augustinus’ uitspraak: Kostbaar is mij iedere druppel tijd. De muziek wordt verzorgd door Liesbeth Hak, zang, Rienk Bakker, piano en orgel, en een kwartet zangers onder zijn leiding. De viering is een initiatief van de Oecumenische Werkgroep Meditatieve Vieringen.

advertentie
advertentie