Workshop Zorg voor Jezelf
Workshop Zorg voor Jezelf Yolande van Wijk

Zorg voor Jezelf, een zinvolle workshop voor zorgprofessionals

22 september 2020 om 10:10 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

8 oktober 19.30-21.30  Houten, Het Kunsthuis

Werk je in de zorg of zorg je voor anderen? Zorgen voor een ander is je passie maar zorg je ook goed voor jezelf? Hoe is het met jou nu er veel van je gevraagd wordt? Ervaar je stress of angst, heb je moeite met grenzen aangeven of loop je vast in de communicatie met collega’s? Of weet je dat zorg voor jezelf nu gevraagd wordt maar weet je niet waar te beginnen, dan is deze workshop zeker iets voor jou.

De workshop Zorg voor jezelf is ook een kennismaking met de visie en de praktische technieken van psychosynthese. Binnen deze holistische en mensgerichte psychologie komen lichaam, ziel en geest bij elkaar.

Tijdens de workshop verken je jouw binnenwereld met behulp van diverse oefeningen en meditaties die je verbeelding en je creativiteit aanspreken. Je maakt onder andere contact met je bewuste en onbewuste overtuigingen, kwaliteiten en belemmeringen.

Psychosynthese:

De workshop Zorg voor jezelf is een kennismaking met hoe de visie en de praktische technieken van de psychosynthese jou van dienst zijn als mens en als zorgprofessional.

Na afloop kan je je opgeven voor de Landing. Deze verdiepende opleiding (10 bijeenkomsten/3 persoonlijke sessies) start weer op 6 november. 

Veel werkgevers investeren in de ontwikkeling van hun personeel, vraag naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Nieuwsgierig:

Maakt dit je nieuwsgierig?  Schrijf je dan in via https://broedplaats.academy/zorg-voor-jezelf/

Na afloop ontvang je ook nog eens een boek over psychosynthese cadeau.

8 oktober 19.30 Houten, Het Kunsthuis

advertentie
advertentie