Gijs Middelweerd, Edwin van Buren, Cor van Veenendaal en Angeli van Buren voor nieuwe sponsordoek van Eazit
Gijs Middelweerd, Edwin van Buren, Cor van Veenendaal en Angeli van Buren voor nieuwe sponsordoek van Eazit Rene van Eijk

Eazit nieuwe hoofdsponsor van TV Set!

15 juli 2020 om 14:16 Overig Deel je nieuws

Tijdens het openingstoernooi van Tennisvereniging Set, dat dit jaar vanwege corona iets later plaatsvond dan normaal, presenteerde de sponsorcommissie op 11 juli 2020 de nieuwe hoofdsponsor Eazit. Eazit tekende een contract van ruim vijf jaar en verbindt hiermee zijn naam aan de vereniging en het Open Toernooi dat jaarlijks plaatsvindt bij TV Set.

Eazit is gespecialiseerd in Telefonie, ICT, Internet en Netwerk en nam vorig jaar Crystal Networks over van eigenaar Edwin van Buren. Edwin, nu directeur van Eazit zei dat hij van tennis houdt en de sport in zijn geboortedorp Schalkwijk een warm hart toedraagt en daarom blij is met deze overeenkomst.

Voorzitter Angeli van Buren is trots op haar nieuwe hoofdsponsor en dankt de sponsorcommissie voor het behaalde resultaat. Met het nieuwe tennisdoek van Eazit op baan 1 krijgt het tennispark, dat recent een goede opknapbeurt kreeg, een nog mooiere uitstraling. Ook andere ondernemers zijn van harte welkom om het tennispark met een nieuw sponsordoek te ondersteunen. Met het sponsorgeld kunnen leuke activiteiten worden georganiseerd voor het groeiend aantal leden van de vereniging en kan het onderhoud van het tennispark worden betaald.

advertentie
advertentie