Gratis schoolspullenpas van Stichting Leergeld Houten!

20 juni 2020 om 08:25 Onderwijs Deel je nieuws

Zit jouw kind ná de zomervakantie op school? En wil jij in aanmerking komen voor een gratis schoolspullenpas waarmee je kind zelf de schoolspulletjes kunt shoppen? Stichting Leergeld Houten heeft een aantal schoolspullenpassen voor gezinnen met een U-pas of gezinnen die in een financieel lastige situatie zitten. Ook voor jouw kind op de basisschool (€25) of op het Voortgezet- en beroepsonderwijs (€50) heeft Leergeld een schoolspullenpas klaarliggen. Als jouw kind naar de brugklas gaat staat er op de pas €75!

Je kunt de pas vanaf 5 juli gebruiken om schoolspullen te kopen bij diverse winkels in Houten bv. Bruna, Bristol, Primera, AH Schoolcampus, de Hema en nog een aantal andere winkels. Let op: de pas is geldig tot uiterlijk 1 oktober. Ken je Stichting Leergeld nog niet, dan gaan we graag een gesprek met je aan en leggen we je uit hoe het werkt. Doe een aanvraag via www.leergeldhouten.nl/doe-een-aanvraag 

Je ontvangt bericht als je aanvraag binnen is en hoe de pas bij jou thuis komt.

Belangrijk: geef bij je aanvraag aan in welke groep of klas je kind zit ná de zomervakantie. Zo weten wij welke schoolspullenpas we je kunnen toesturen.

advertentie
advertentie