Burgemeester Isabella en een trotse Olga van Koningsbrugge
Burgemeester Isabella en een trotse Olga van Koningsbrugge Karin Brouwer-van Schothorst

Burgemeester Isabella bij OVKB-balletles buiten

28 mei 2020 om 13:21 Overig Deel je nieuws

De leerlingen van Dansstudio Olga van Koningsbrugge (OVKB) kunnen sinds een paar weken buiten dansen op het terrein van de Wieler Tour Club in Houten. Daar heeft Olga stevige matten voor laten komen, zodat iedereen ook netjes op afstand van elkaar kan blijven.  Burgemeester Isabella was heel benieuwd hoe dat nu in zijn werk gaat.

Hij kwam daarom woensdag zelf langs om te zien hoe de kinderen het vinden om weer in het echt les te krijgen in plaats van digitaal.

Het plezier van zowel de kinderen, docent Olga van Koningsbrugge en van de burgemeester was heel duidelijk zichtbaar. De kinderen konden lekker dansen, het weer was prachtig en de burgemeester kon genieten van alle dansen en de creativiteit van de dansstudio.

“De matten zijn heel fijn om op te dansen, ze zijn lekker dik, dus dan voel je de tegels niet”, aldus een van de dansers.

Burgemeester Isabella zag meteen ook dat aan alle hygiëne-eisen is voldaan. De corona-coördinator zorgt ervoor dat iedereen bij binnenkomst haar handen ontsmet,  een schone mat pakt en na afloop de mat schoonmaakt en netjes teruglegt na gebruik. Hierdoor kan iedereen veilig dansen en met voldoende afstand.

“Ik weet de eerste en tweede positie nog van vroeger toen ik danste”, zei de enthousiaste Isabella. En er meteen achteraan “Maar nee, op dinsdagavond kan ik niet. Dan hebben we ronde tafelgesprekken.”  “Jammer, maar.... wie weet veranderen we het rooster nog eens!” aldus een vrolijke Olga.

Burgemeester bij Ballet Buiten
advertentie
advertentie