Promotour van Klup in Houten

11 juni 2019 om 18:07 lokaal Deel je nieuws

‘Connect, meet & have Fun’ is de slogan waarmee het social platform Klup, 50-plussers oproept om in beweging te komen en leuke en gezellige dingen weer samen te gaan doen.

Als tegenkracht in de verder steeds groeiende individualisering van de maatschappij biedt Klup de mogelijkheid om nieuwe vrienden te leren kennen.

Via de app Klup, de Facebook pagina met dezelfde naam en de website www.kluppen.nl communiceert Klup met potentiele deelnemers waarbij allerlei activiteiten worden aangeboden die men met elkaar kan uitvoeren en bezoeken.

Naast gezellige laagdrempelige evenementen als bos-, stads- en strandwandelingen, fietstochtjes en terrasbezoekjes worden ook culturele festiviteiten aangedragen waarbij kluppers, zoals de deelnemende leden worden genoemd, samen genieten van concerten, museumbezoek en excursies.

Zelfs reizen worden door kluppers bedacht en met elkaar ondernomen.

Wekelijks verschijnen ruim honderd activiteiten in de app waarbij kluppers zelf het voortouw nemen en gastvrouw of -heer zijn in hun eigen aangedragen evenement.
Om de intenties en werking van Klup in Utrecht en omgeving te promoten bezoekt de Klup Promo Tour op donderdag 20 juni a.s. Houten waarbij tijdens en na een eenvoudig etentje uit de doeken wordt gedaan op welke manier men klupper kan worden en daarvan ten volle kan genieten.
Deze meeting vindt plaats op donderdag 20 juni a.s. met vanaf 17:00 uur de inloop in Restaurant de Engel in Houten. De kosten voor het etentje bedragen € 15 en de toegang is verder gratis. Aanmelden kan via promotour@kluppen.nl

advertentie
advertentie