Rogier Schipaanboord (l) en Laurens van den Berg (r). Recruiters bij AB Midden Nederland
Rogier Schipaanboord (l) en Laurens van den Berg (r). Recruiters bij AB Midden Nederland AB Midden Nederland

Op 14 oktober a.s. banenmarkt in Houten!

11 oktober 2021 om 13:27 Zakelijk Deel je nieuws

Wij helpen jou graag met jouw zoektoch naar een (nieuwe) baan. Daarom organiseren wij maandelijks vijf banenborrels. Iedere tweede donderdag van de maand in Houten.

Vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur ben je van harte welkom in ons kantoor aan de Brede Hoon 12 in Houten. Je wordt verwelkomd door onze recruiters Laurens en Rogier.

We helpen jou graag met je zoektocht naar een (nieuwe) baan.  We kunnen ook met jou meedenken naar werk in een andere sector. Zo zoeken wij samen met jou naar een baan die echt bij je past! 

Als je een cv hebt, neem die gerust mee! Heb je geen cv, dan is dat geen probleem. We zien je graag 14 oktober in Houten!

Ken jij andere mensen die ook op zoek zijn naar een baan? Dan zijn die natuurlijk ook van harte welkom! We hopen je te zien op onze banenborrel!

Kun je niet naar onze banenborrel komen maar wil je toch met ons in gesprek? Dan kun je met onze recruiters bellen! Je kunt (video) bellen met Laurens van den Berg via 06 - 12 65 78 14 en Rogier Schipaanboord 06 - 48 02 07 86.

advertentie
advertentie